Om produkten

Hur länge räcker en förpackning?

Vi erbjuder våra produkter i månadsförpackningar. En förpackning innehåller tillräckligt antal doser för trettio dagar.
Utgångsdatumet anges på förpackningen. I allmänhet har produkten en hållbarhet på omkring arton månader. Vi rekommenderar att du förvarar den svalt och mörkt.
Alla våra produkter har en fastställd, rekommenderad daglig dos. Vi rekommenderar att den dagliga dosen om möjligt fördelas på två tillfällen, helst i direkt anslutning till en måltid. För att tabletterna ska bli enklare att svälja rekommenderar vi att de tas med ett glas vatten.
Vi rekommenderar att du följer den dagliga doseringsanvisningen för bästa möjliga resultat. Det gäller särskilt under de första månaderna. Beroende på resultatet kan du efter några månader själv bestämma om du vill halvera din dagliga dos. En ändrad dos kan dock påverka resultatet. Om du upplever att dina ledbesvär återkommer eller förvärras rekommenderar vi att du återgår till den rekommenderade dagliga dosen.
Vi anser att intag under en längre tid inte bör orsaka några problem. Vi tillhandahåller kosttillskott av hög kvalitet. Under förutsättning att den rekommenderade dagliga dosen inte överskrids, förväntas användning under lång tid inte ge några skadliga biverkningar.
När vi tar fram våra produkter använder vi i allmänhet ingredienser med få biverkningar och få effekter på andra läkemedel (så kallade läkemedelsinteraktioner). Vi rekommenderar dock att du meddelar din läkare innan du börjar använda produkten.
Våra kosttillskott tillverkas exklusivt för oss av ett ledande laboratorium i Europa. Laboratoriet är specialiserat på framställning av kosttillskott. Företaget är certifierat enligt ISO-22000, följer de senaste HACCP-normerna för livsmedelssäkerhet och tillämpar EU:s riktlinjer om god tillverkningssed (GMP).
Våra produkter är i allmänhet säkra att använda. Är du gravid, försöker bli gravid eller ammar du? Då rekommenderar vi att du är extra försiktig och rådgör med din läkare innan du börjar använda produkten. Detsamma gäller om produkten ska användas till barn under 18 år. Om du är allergisk mot någon av ingredienserna i kosttillskottet bör du inte heller använda produkten.
Om våra tjänster

Förbinder jag mig till en prenumeration om jag beställer via webbplatsen?

Nej, en beställning innebär inte att du förbinder dig för ytterligare köp. Kommande beställningar registreras inte automatiskt när du köper något av oss. Vi levererar enbart produkter enligt din beställning. Om du vill beställa fler leveranser måste du själv gå in på webbplatsen och lägga en ny beställning.
Du kan beställa produkten direkt via vår webbutik. Betalning kan ske via kreditkort eller med PayPal. Webbplatsen använder en säker betalningslösning, så att alla betalningar är så säkra som möjligt. Om du behöver hjälp med din beställning är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Det finns ett kontaktformulär på vår webbplats. Om du fyller i formuläret och skickar in det får du svar från oss inom en arbetsdag. Vi gör vårt bästa för att besvara kunders frågor på deras eget språk.
Produkten finns alltid i lager och vi skickar alla beställningar inom 24 timmar på vardagar. Hur lång den faktiska leveranstiden blir beror på till vilket land beställningen skickas. Inom Europa är leveranstiden normalt 2 till 8 dagar. Utanför Europa tar det vanligtvis mellan 4 och 14 dagar.
Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från det att du har mottagit din försändelse och kan returnera paketet till oss, under förutsättning att produkten är oöppnad. Du behöver inte ange något skäl. Vi rekommenderar dock att du kontaktar vår kundtjänst innan du skickar något, så att de är medvetna om returen. Eftersom produkten har ett utgångsdatum kan vi tyvärr inte godta returer av öppnade produkter utan angivet skäl.
Vi lägger stor vikt vid texterna på våra webbplats. Tyvärr kan det ändå smyga sig in fel här och där. Om du upptäcker något fel blir vi jätteglada om du kontaktar oss. Du kan använda kontaktformuläret på webbplatsen.
I de flesta fall skickar vi våra produkter som vanlig post. Paketet är tillräckligt litet för att få plats i en genomsnittlig brevlåda. Det innebär i allmänhet att du inte behöver vara hemma för att ta emot beställningen.
Nej, beställningen skickas som vanlig post. Vi kan därför inte erbjuda något spårbart fraktnummer.
Du behöver inte betala någon extra fraktkostnad, oavsett var du bor. Vi erbjuder fri frakt till hela världen.
  Laddar...